پمپ شناور چیست؟ (اطلاعات جامع جهت آشنایی با پمپ آب شناور) مقالات تخصصی و پژوهشی ایران پمپ پمپ شناور چیست؟ (اطلاعات جامع جهت آشنایی با پمپ آب شناور)
معمولا دارای شیر یکطرفه بوده و احتیاجی به تأمین شیر یکطرفه توسط کاربر نیست.
پمپ شناور در قدرت های مختلفی بر حسب اسب بخار طراحی و تولید شده اند. طبیعتاً هرچه شرایط کار سخت تر باشد و یا ارتفاع بیشتری در پمپاژ آب وجود دارد، بایستی از پمپ با توان بالاتر استفاده کرد.
از نمونه کاربرد پمپ شناور تک فاز می توان به تامین آب خانه ها در مناطق روستایی اشاره کرد.
به دلیل قرار گرفتن پمپ در درون آب هیچ انرژی ای صرف مکش آب نمیشود.
راندمان بالا (به دلیل غوطه ور بودن پمپ ها، وجود فشار دائمی آب در ورودی آن و عدم صرف انرژی جهت مکش آب در ورودی)
سازندگان پمپ های شناور تنوع زیادی در طراحی محصولات خود به کار برده اند. به این ترتیب، هر مشتری می تواند با بررسی مشخصات فنی چند مدل، محصول مورد نظر خود را انتخاب کند.
موتور آب موتور آب بنزینی موتور آب گازوئیلی موتور پمپ نفت و بنزین
قیمت و کیفیت پمپ شناور تحتتأثیر عدة عوامل متنوعی قرار میگیرد که بهطور کلی از جنبههای فنی، ساختاری، و بازاری مرتبط با این تجهیزات تبعیت میکند. اولین عامل موثر بر قیمت پمپهای شناور، ویژگیهای فنی و عملکرد آنها است.
آکومولاتور چیست ؟
به عنوان مثال پمپ شناور فاضلاب خانگی را نمی توان برای فاضلاب شرکت به کار گرفت.
اساس کار این پمپ ها به این صورت است که انرژی از الکتروموتور به پروانه ها منتقل می شود. وجود تعداد زیادی پروانه در قسمت پمپ که به صورت طبقاتی قرار گرفتند باعث می شود که آب از قسمت میانی الکترو موتور و پمپ که دفیوزر مکش نامیده می شود مکش بشود و به سطح زمین انتقال پیدا کند
پمپ شناور تک فاز و پمپ شناور سهفاز انواع دیگری از این پمپ هستند که بر اساس برق مصرفی تقسیم شدهاند. به عنوان مثال اگر آبهای زیرزمینی ارتفاع کمی داشتهباشند، معمولا از پمپهای شناور تکفاز و اگر عمق زیادی داشتهباشند، از پمپهای شناور سهفاز استفاه میشود.
این پمپها از مکانیسم میللنگ، همانند موتور خودروها استفاده میکنند. این مکانیسم، حرکت دوار میللنگ را به حرکت مستقیم یا خطی پیستون تبدیل میکند. پمپهای رفتوبرگشتی دارای ۳ جزء اصلی یعنی سوپاپ click here ورودی، پلانجر یا پیستون و سوپاپ خروجی هستند.